telefon email

Creare Site | Web Design

Termenul de creare site web provine din expresia din limba engleză web site (web design) și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații etc.), accesibile pe Internet publicului, de obicei pe o temă anume, conectate intre ele prin hiperlinkuri. (sursa text: wikipedia)

In ultimii ani importanta promovarii in spatiul virtual a produselor si serviciilor a devenit vitala pentru orice tip de afacere. Majoritatea oamenilor se informeaza astazi de pe internet, prin intermediul unei pagini web iar ignorarea acestei modalitati de promovare se traduce prin pierderi importante pentru orice tip de companie / afacere care nu este prezenta in spatiul virtual.

De ce sa aleg Clever Services Design?

creare siteOferta noastra vine in intampinarea companiilor mici si mijlocii, dar si a personalor fizice care isi doresc un site web realizat intr-un timp scurt si avand un raport calitate/pret avantajos.Clever Services Design ofera servicii de Creare Site - Web Design,  bazate pe utilizarea Platformelor CMS (Joomla, WordPress, Magento, OpenCart, Drupal). Durata de finalizare (de la proiectare pana la lansarea site-ului online) este de aproximativ o saptamana. Aceasta depinde de tipul si continutului site-ului web. Cu cat acesta este mai complex cu atat durata de finalizare este mai mare.

Cum va fi afisat site-ul in functie de dispozitivul cu care este accesat?

Site-urile create de Clever Services Design sunt configurate in asa fel incat aspectul acestora sa poata fi usor afisat indiferent de dispozitivul cu care este accesat site-ul. Astfel, daca site-ul este accesat de pe un telefon smartphone, laptop, PC ori tableta structura acestuia va fi afisata corect, fiecare element al site-ului ramanand la locul lui.

creare site web

Nivele de pargurgere pentru serviciul de creare site (web design)    
  Analiza preliminara  
  Concretizarea ideilor  
  Schițarea elementelor vizuale și compunerea structurii siteului  
  Programarea paginilor web în software-urile folosite  
  Testare site  
  Schimbarea părților care nu corespund țintei  
  Publicarea site-ului web pe Internet sau intranet  
  Modificarea ulterioară și relansarea pe Internet  
     

Ce beneficii am daca aleg serviciul de creare site?

Alegand serviciul nostru de creare site web (web design) beneficiati de diferite pachete de bonnusuri, printre acestea enumeram:

  • serviciul de gaduire site este gratuit pentru 1 an de zile de la data proiectarii site - ului.
  • oferim mentenanta gratuita 1 an de zile pentru proiectele noi create
  • oferim optimizare gratuita si pozitionam orice site pe prima pagina in motorul de cautare Google.
  • oferim adresa de email gratuita cu extensia site-ului.

Caracteristici Creare Site

website1

 

telefon creare site

 

tipuri site

Recomandari SEO

Alaturi de serviciul de creare site web, recomandam clientilor nostri si optimizarea organica SEO, optimizare ce va ajuta site-ul sa fie propulsat in motoarele de cautare Google pe primele pagini si printre primele pozitii Google.

csd

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date