telefon email

Ai scris pe google Creare Logo? Te informez ca aici gasesti rezultatul dorit.

In primul rand daca ai ajuns pe aceasta pagina vreau sa-ti multumesc si voi incerca sa te conving sa ne alegi pe noi in crearea logo-ului de care ai nevoie. Apoi, te invit sa vizualizezi portofoliul nostru de logo-uri create si schitate intr-un timp foarte scurt pentru a satisface una din caracteristicile principale mentionate de clienti. Orice idee a ta poate prinde viata. Propunerile si ideile venite din partea noastra imbinate cu ideea ta, poata rezulta crearea unui logo impresionant, simplu, usor de identificat si care sa tinteasca domeniul de activitate al firmei dumneavoastra.

clever_services_design

De ce sa creem noi logo-ul tau?

Piata electronica referitoare la crearea de logo-uri este in continua crestere, astfel pe internet se pot identifica o multime de firme, site-uri, platforme sau persoane fizice ce creeaza si dezvolta logo-uri. Clever Services Design se deosebeste de restul prestarorilor printr-un element foarte important ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui logo, oricat de simplu ar fi acesta. Elemetul este numit de catre noi “atentia la detalii” sau “detaliile grafice”. Cu ajutorul acestui element, recunoasterea si memorarea logoului tau. va fi mult mai usoara respectiv domeniului de activitate al firmei/companiei dvs. va fi identificat mult mai repede de catre potentialii clienti.
Mergem pe ideea “keep it short and simple”. Probabil va intrebati: “cam cum sa arate logo-ul meu? Sa fie colorat, cu umbre, chenare rotunde, groase, sa fie in degradee, sa contina doua-trei simboluri sau mai multe, sa semene cu logo-ul x, sa fie un logo animat…”, te informam ca majoritatea specificatiilor de mai sus nu pot decat sa-ti aduca un minus sau sa-ti declaseze afacerea in care ti-ai pus atat de multe sperante ca va ajunge o afacere de top. Prin implementarea unei caracteristici unice, a detaliilor grafice, si prin simplitatea imbinarii elementelor folosite la crearea logo-ului tau, rezultatul final va fi unul foarte bun, si va ajuta la identificarea respectiv memorarea mai usoara a logo-ului creat.

creare_logo_gratis

Creare logo gratis?

Exista si aceasta varianta, insa dupa cum bine stii, ca in orice serviciu gratuit sau gratis exista o limita, o bariera, o restrictionare a accesului si pentru a beneficia de intreg serviciul tot va trebui platit acel serviciu. Limitarile pe care le are crearea logo-ului gratuit ar fi ca sursele vectoriale nu se ofera la pachet atunci cand se descarca fisierul de tip imagine. Asta inseamna ca, atunci cand veti tipari sau printa logo-ul (pe care lati creat gratis), pe diferite materiale si/sau obiecte, majoritatea firmelor de printare va vor spune au au nevoie de sursa vectoriala a logo-ului pentru a va printa clar logo-ul. Am spus majoritatea firmelor pentru ca exista firme de printing care nu au nevoie de sursa vectoriala a logo-ului, este suficient varianta imagine (de tip: png,jpg,pdf), insa calitatea lasa de dorit.

Creare Logo vectorial.

Sursa vectoriala a logo-ului respectiv grafica vectoriala, este esentiala daca se doreste printarea sau imprimarea acestuia pe diferite obiecte sau suporturi. Este bine de stiut ca, cu cat imprimarea logo-ului va fi mai mare (si nu numai) cu atat este mai necesara sursa vectoriala a acestuia. Crearea logo-ului in format vectorial contine o caracteristica unica referitoare la rezolutie, respectiv rezolutia DPI. Pentru o calitate si claritate cat mai buna, este bine ca rezolutia grafica sa fie de minim 300 DPI. Logo-urile vectoriale create de noi au ca sursa vectoriala Corel Draw, oferita gratis, si pot fi exportate in diferite formate.

De ce sa ne alegi pe noi?

In primul rand tratam cu seriozitate orice proiect si indiferent cat de complex sau simplu este proiectul, punem accent maxim pe detaliile grafice. Tote proiectele noastre sunt lucrate vectorial – grafica vectoriala este esentiala, fiecare element component logo-ului este lucrat vectorial. Nu percepem taxa de avans – Plata se face la sfarsitul proiectului, cand clientul este multumit pe deplin de forma finala. Oferim clientului posibilitatea de a interveni in orice moment in etapa de creare a logoului. In functie de proiect, pentru serviciul de creare logo clientul poate beneficia de pana la trei variante de grafica creata gratis, insa fara ca acesta sa fie taxat in plus.

Oferim gratis

In momentul in care finalizam proiectul tau, vei beneficia si iti vom furniza gratis urmatoarele: sursa proiectului (aceasta este lucrata vectorial in software-ul Corel Draw), diferite formate de imagine ale noului logo creat (mentionez aici formatele standard .jpg, .png cat si .tiff, .pdf, sau alte formate suportate de Corel Draw) precum si cele doua variante de logo care au fost propuse la inceputul proiectului. De asemenea, orice client care a apelat la unul din serviciile noastre va beneficia de reduceri substantiale pentru urmatoarele proiecte pe care le va derula sau pentru orice editare a proiectelor deja existente create si lucrate de clever services design.

 

Logo servicii

Caracteristici logo

Tipuri logo

logo-telefon

Portofoliu Creare Logo

logo4 logo5 logo6
logo2 logo3 logo7 logo1
logo10 logo9 logo8
logo12 logo14 logo13 logo15
logo16 logo17 logo18 logo19

csd

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date