Servicii creare logo

Servicii CSD
             telefon email

Grafica Logo | Creare Logo | Grafica Vectoriala

Ce inseamna si ce este un Logo?


Creare logoTermenul de Logo, numit uneori și siglă, este un element grafic folosit pentru identificarea sau reprezentarea unui serviciu, a unei firme, a unui produs, a unei organizații sau a diferitor evenimente. Toate elementele componente unui logo defineste grafica acestuia.                Grafica logo -ului poate contine un numar infinit de componente, insa trebuie tinut cont de mediul in care va fi folosita. De exemplu, daca aceasta se va folosi la imprimarea pe diferite obiecte este recomandat ca aceasta sa fie realizata in format de grafica vectoriala, la o rezolutie inalta, lucrata in programe software speciale de grafica vectoriala care permit salvarea in diferite formate.

Toate proiectele Clever Services Design sunt lucrate vectorial si realizate cu ajutorul programelor sofware ce permit salvarea in diferite formate in functie de cerintele fiecarui instrument de printare.

Cum ar trebui sa arate grafica unui Logo?


Grafica logo-ului trebuie să evidențieze semnificația numelui sau domeniul de activitate a companiei și să redea renumele acesteia. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic și/sau al unui scris selectat. Pentru aceasta trebuie să fie aplicată formulă „KISS” (Keep It Short and Simple) — ce este simplu se memorează ușor!

Identitatea vizuala


Primul pas pentru o companie aflata la inceput de drum este reprezentat de realizarea unei identitati vizuale. Unul dintre elementele esentiale este reprezentat de realizarea si /sau conceperea unui logo (creare logo).

Cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont pentru serviciul de creare logo este legat de usurita cu care acesta poate fi recunoscut de public dintr-o multitudine de alte sigle/logo. O identitate vizuala puternica defineste un brand de succes, care va promova si informa asupra serviciilor si/sau produselor oferite.

De ce sa aleg Clever Services Design?


Clever Services Design ofera cele mai bune servicii de grafica vectoriala in conceperea unui logo. Dintre acestea enumeram categoriile principale pentru serviciul de creare logo: Logo companie - Grafica firma - Logo produs - Logo animat - Logo Site - Grafica logo - Grafica publicitara - Grafica vectoriala.

Serviciul de Creare Logo al Clever Services Design se deosebeste de cel al altor firme de design grafic printr-o caracteristica speciala si anume detaliile grafice. Prin aceasta caracteristica recunoasterea si memorarea logoului dvs. va fi mult mai usoara respectiv domeniului de activitate al firmei/companiei dvs. va fi identificat mult mai repede de catre potentialii clienti. Prin implementarea unei caracteristici unice, prin metoda  "keep it short and simple" si prin atentia la detalii, logoul dvs. va fi mult mai repede recunoscut si memorat.

Nu percepem taxa de avans! Oferim clientului posibilitatea de a interveni in orice moment in etapa de creare a logoului respectiv de a modifica grafica logoului pana la etapa de finalizare a graficii vectoriale. In functie de proiect, pentru serviciul de creare logo respectiv grafica logo, clientul poate beneficia de pana la    3 variante de grafica pentru acelasi proiect, insa fara ca acesta sa fie taxat separat.

Logo servicii

Caracteristici logo

Tipuri logo

 

logo-telefon

 

Portofoliu Creare Logo

logo4 logo5 logo6
logo2 logo3 logo7 logo1
logo10 logo9 logo8
logo12 logo14 logo13 logo15
logo16 logo17 logo18 logo19

csd